Coaching & training voor bedrijven en personen

Welkom

Marlijn is de kern van een snelgroeiende netwerkorganisatie van kwalitatief hoogwaardige en gespecialiseerde opleiding- en organisatieadviesbureaus die juist in deze tijd met veel passie organisaties helpen om te excelleren in de markt.
Marlijn & haar partners zijn ervan overtuigd dat juist als u nu het lef heeft om na te denken wat uw organisatie wil bereiken èn de tijd investeert om medewerkers op te leiden, uw organisatie meer kans en veerkracht heeft om de huidige uitdagingen aan te gaan.

Marlijn onderscheidt zich in de markt door haar expertise, kwaliteit en creativiteit op het gebied van persoonlijke coaching, visie en strategie, trainingen en scholing met subsidie.

Zij wil graag deze expertise inzetten door organisaties daar waar nodig te begeleiden èn met name de verbindende factor te zijn tussen verschillende delen. Door een volwaardig gesprekspartner te zijn op alle fronten wil zij een bijdrage leveren aan de kwaliteit en groei van uw organisatie. En met VERBINDEN als kernwoord zorgt Marlijn ook voor de toegang tot overheidsstimulerende maatregelen daar waar mogelijk.

Zo zijn Geld en Tijd geen beperkende factoren meer en leidt verbinden tot veerkrachtig ondernemen.